Ponedjeljak - Petak 07:00 - 15:00

Hitna Pomoć - 24/7

+387 30 654-530

domzdravljajajce@gmail.com

Ulica Zmaja od Bosne b.b.

70101 Jajce

Demant na tekst objavljen na portalu volimjajce

Demant na tekst objavljen na portalu volimjajce

Povodom teksta objavljenog na portalu volimjajce 01.10. obavještavamo javnost da su informacije iznešene u spornom tekstu netačne i neistinite.
Naime, Dom zdravlja Jajce od početka pandemije COVID19, a naravno i prije iste, stoji u potpunosti na usluzi svim građanima našeg grada. Pridržavanje svih higijensko-epidemioloških mjera, preporučenih od strane naših autoriteta, prva je stepenica u funkcionisanju naše ustanove. Sve smjernice i preporuke provodimo u potpunosti, a dokaz za to su i izvještaji kriznog štaba.
Kompletno naše osoblje krajnje profesionalno i odgovorno obavlja svoje poslove bez izuzetka. Od početka pandemije COVID19 JZU Dom zdravlja Jajce stoji na prvoj liniji odbrane i u takvim okolnostima naši uposlenici su pod stalnim razikom a u slučaju sumnji na COVID19 infekt naših uposlenika postupa se po preporukama i protokolu Zavoda za Javno Zdravstvo u potpunosti.
Nisu tačne informacije da naši radnici svoje poslove obavljaju sa simptomima COVID oboljenja kao niti ta da se takve osobe ne testiraju.
Napominjemo da se sva testiranja vrše u skladu sa nama naređenim smjernicama. Pozivamo javnost da ne nasjeda na ovakve dezinformacije jer naš cilj je da damo maksimum našim građanima i smatramo da su to svi prepoznali, te da svaki dan to dokazujemo.

S poštovanjem,

Dom zdravlja Jajce

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.